Inre rening och clysmatic

Robert Grays tarmrensningsprogram avlägsnar gammalt stagnerat material ur kroppen som kanske funnits där i flera år. En uppbyggnad av stagnerat material i tarmarna uppstår när människor äter fel sorts mat (skräpmat), äter för mycket eller har en underfunktion i matsmältningen.

Detta slembildande restmaterial kan blockera tillfredsställande tarmfunktion och ligga till grund för bakterier och svamp. Det skapar en kronisk förgiftning av vårt blod och hela vårt system vilket orsakar trötthet samt ger en kronisk försämring av hälsan och vitaliteten. Detta verkar normalt och oundvikligt eftersom tillståndet alltid finns där och drabbar oss alla. Emellertid är det möjligt med Robert Grays tarmrensningsprogram att avlägsna gammalt stagnerat restmaterial som aldrig lämnar kroppen hos de flesta människor.

Ledins Clysmatic är ett medicin-tekniskt hjälpmedel för tarmsköljning som skonsamt och enkelt stimulerar och stärker tarmreflexen. Samtidigt töms och rensas tarmen på ett fysiologiskt sätt. Det finns ingen risk att normal tarmflora störs eller att tarmreflexen försvagas vid regelbunden användning. När och hur ofta man ska använda Clysmatic måste anpassas till det individuella behovet.

Ledins mångåriga erfarenhet visar att en god tarmfunktion kan hjälpa till att förebygga ett flertal sjukdomar och påskynda tillfrisknandet. Tarmsköljning frigör tjocktarmen från avlagringar och plackbildningar. Tarmmuskulaturen stärks och tarmslemhinnan stimuleras så att slaggprodukter och gifter sköljs ut. Genom att peristaltiken (tarmrörelserna) i tarmen samtidigt stimuleras påverkas hela tarmens arbete positivt.

Undrar du över din trötthet, huvudvärk, hudbesvär, dålig andedäkt, illamående, koncentrationssvårigheter, hemorrojder eller liknande? Hör av dig så kan jag hjälpa till och se om det är en tarmrensning du behöver för att bli piggare och mer vital.

Hos mig har du möjlighet att prova Clysmatic innan köp för att förvissa dig om att det här är rätt sätt för dig att få igång din tarmfunktion.