Kosttillskott & Kostrådgivning

Varför ska vi behöva olika kosttillskott för kroppen? Om du vill ha personlig rådgivning så kan du beställa tid hos mig. Varje människa har individuella behov och ingen har samma problem i kroppen. Jag analyserar vad just du behöver för att må bättre efter vad du har för symtom och brister.

Det är sällan vi kan gå och skörda ur egen trädgård idag, så vi får inte i oss de vitaminer och mineraler vi behöver i vanlig kost. Frukt och grönsaker hanteras långa vägar, besprutas, drivs upp för fort och utan att få direkt solljus, då går många nyttiga vitaminer förlorade. Att få allergier, hudproblem, vara ständigt trött, eller andra åkommor, beror till största delen på vitaminbrist. Det kan också finnas fler orsaker och därför behöver man en personlig konsultation.

Redan för 2 400 år sedan insåg läkekonstens fader Hippocrates att den bästa medicinen för människan är det dagliga livsmedelsintaget.

Vi behöver livsmedel och kosttillskott som är matbaserade, det vill säga produkter som i så stor utsträckning som möjligt härstammar från naturlig mat och naturliga källor, inte från konstgjorda processer.

Näringsämnen som finns i matbaserade kosttillskott är lätta att ta upp och omvandla till verksamma och nyttiga funktioner i kroppens celler. Matbaserade komplex av näring harmoniserar med kroppens ursprungliga behov. Den liknar vår naturliga föda i större utsträckning och kroppen kan använda näringen på ett optimalt sätt.

Vi bör äta så naturligt som möjligt.

Jag är återförsäljare av Marja Entrich produkter, Holistics, Ledins, Alg Börjes, Firma Vital, Biosan AB med flera.

Det är enbart rena, biologiska, produkter jag tar hem, alltså inga syntetiska som belastar kroppen, så hos mig kan du vara trygg och finna det du behöver utan biverkningar, varmt välkommen!