Access Bars

En skön behandlingsmetod där 32 punkter i hjässan berörs och gör att olika centran i hjärnan aktiveras, Access betyder tillgång till och Bars betyder broar, ungefär som att bygga broar i allt som har med vårat medvetande att göra!

Grundare Gary Douglas och Dr Dain Heer ställde frågan hur man kunde göra för att få obegränsade möjligheter i livet, allt handlar om att sitta fast i tankemönster eller vanföreställningar, det sätter sig i kropp och själ, sk polariteter. Det är människan som begränsar sig själv, så genom att bara beröra de olika punkterna i hjässan så hjälper det till att frigöra gamla känslor, tankar och begränsningar, så det bli lättare för hjärnan att se möjligheter, kort egen beskrivning!

Olika punkter i hjässan representerar olika känslor och tankemönster, t ex inpräglingar, pengar, kontroll, kreativitet, hopp, drömmar, kommunikation mm

Så tänk tanken att du har obegränsade möjligheter, för det har vi, så är det här en fysisk hjälp, som är avslappnande och behaglig! Fullt påklädd får du ligga nerbäddad och bara koppla av ca 1 timme i behaglig miljö, det gör inget om du somnar för det kan tom vara positivt, då finns det inga spänningar utan du tar emot och släpper kontrollen!

Välkommen att boka tid för en avslappnande Bars behandling eller hör av dig om du har några frågor!