Regressionsterapi

En Reggression gör den som vill jobba med sig själv och förstå sina inre processer och känslor. Du har levt många gånger tidigare och ditt undermedvetna sinne minns alla dina tidigare liv. Genom att gå tillbaka till orsaken kan man förstå vad för slags lärdom ett problem erbjuder och sedan frigöra det för gott.

Det här är ett sätt att leda människor tillbaka till tidigare liv för att nå helande och personlig tillväxt. Du kan välja vilket problem du ska utforska orsaken till. Du har alltid kontroll över dig själv och kan vakna när du vill!

Jag hjälper dig att nå ett fridfullt och vilsamt medvetandetillstånde som gör det möjligt för dig att ta kontakt med ditt undermedvetna där du finner svar och goda råd för ditt liv just nu. I behandlingen, som tar ca 3 timmar, ingår samtal.

Efter två veckor får du också en uppföljningstid via telefon där du ev kan ventilera dina frågor och funderingar med mig, får förslag hur du ska gå vidare och berätta hur du mår efter regressionen! Har du inget behov av att ventilera är det bara att bortse från tiden du fått, det kan annars vara svårt att nå mej och det kan vara bra att ta alla frågor vid ett och samma tillfälle!

Hör av dig om du vill ha mer information eller beställa en tid för behandling!