Ansiktsbehandling

Varför behöver jag ansiktsbehandling?

I mitt lilla hus vid älven Ljusnan i Arbrå erbjuder jag en timmes ansiktsbehandling med djuprengöring, värmebehandling och massage på ansiktet, dekolletaget och överarmarna. Detta i en lugn relaxande miljö. Ett otroligt skönt sätt att få en riktig genomstädning av din hy med en påtaglig känsla av renhet efteråt. Ett tips är att ta ledigt resten av dagen för att behålla den relaxande känslan så tillgodogör du dig bäst behandlingen.

Massage är bra för cirkulationen och elimineringen av slaggprodukter. Rätt pH är naturligtvis också viktigt, ge huden fukt och näring med Marja Entrich biologiska hudvård. De gör att du längre kan bibehålla fukt och spänst i din hud utan att den åldras i förtid. Huden påverkas negativt av uttorkande tvålar, basiska produkter, överdrivet solande, rökning, avgaser, stress, fysiska, mentala och känslomässiga påfrestningar, vissa mediciner, mycket torr inomhusluft och produkter som innehåller mineralolja (vaselin och paraffin).

Att sköta om huden är viktigt för ett bra immunförsvar, hälsosam hud och skönhet. Då och då är det bra med lite djupare ansiktsrengöring, extra näring och vård. Bra för både hud och självförtroende.

Ansiktsmassage hjälper spänningar, som vi bygger upp i ansiktet, att släppa. Spänningarna kan leda till huvudvärk, trötthet, dålig dränering och blodcirkulation som i sin tur ger en tråkig livlös hud och mer rynkor.

Att få massage är välgörande och avspännande på grund av att man utsöndrar hormonet oxytocin också kallat ”lugn och ro-hormonet”. Det är även vetenskapligt bevisat att nivån av stresshormonerna minskar.

Ansiktsbehandlingen tar ca en timme. Ring och beställ tid - jag anpassar behandlingen efter din hudtyp.

Välkommen till en härligt relaxande dag!