Om mig!

Jag heter Mona Sannefur, har jobbat som grafiker i många år, ett yrke jag trivdes väldigt bra med, men har alltid haft en önskan att få jobba med människor, djur och natur. Sedan jag fick barn har jag känt att jag ville utveckla ett arbete hemifrån där jag kan anpassa mina egna arbetstider efter familjen.

Sedan 1994 säljer jag Marja Entrich biologiska hudvård och kosttillskott, där jag utvecklat mer kunskap för naturprodukter, kost och vitaminer. Under några år arbetade jag med mitt ordinarie yrke samtidigt som jag sålde ME´s produkter på fritiden och kom i kontakt med många människor som gjorde att jag fick en kundkrets.

År 2000 startade jag eget företag och har fortsatt att kursa i alternativa behandlingsformer, såsom Ansiktsmassage, Spädbarnsmassage, Reiki healing, Kostrådgivning, Ansiktsdiagnostik, Regressionsterapi, Samtalsterapi, Mikromassage, Naturmedicinsk diagnostik m.m.

2007 blev jag även regionsansvarig i Norrland för att hålla utbildningar från Hälsingland och uppåt, i Marja Entrich Biologiska hudvård och kosttillskott, Ansiktsmassage, rekrytera säljare och delta i mässor med hälsotema!

Sedan 2013 jobbar jag som fristående Naturmedicinsk terapeut, med naturmedicinska behandlingar, egna kurser och föreläsningar! Har även utökat lite behandlingsformer och gjort om lite i min praktik, kommer att fortsätta uppdatera mig i allt vad miljö och hälsa kan ge!

Vill du ha mer information om varje behandlingsform och var/när du kan gå utbildning hos mej, så är det bara att gå in på respektive länk och läsa, skulle det inte ge svar på dina funderingar så är du välkommen att höra av dig via e-post eller telefon, ingen fråga är för dum att ställa! Ser fram emot att höra från dig!

Ha ett underbart liv!
Mona